mandag 9. september 2013

Testdrive av animasjoner... Og RAPTUS!

Ok, så jeg har tittet nærmere på skolens fasiliteter, og til min store forbauselse har de ikke noe redigeringsprogram som Adobe Premiere eller noe. Så jeg sitter delvis i klemme med at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal få vist frem animasjoner... De har AfterEffects, da - noe jeg ikke har vært borti før, egentlig... Men den kunne eksportere til SWF!

Det kan hende den bruker litt tid på å laste, jeg vet ikke. Men jeg tester ut likevel!Dagen i dag begynte med en times krokitegning - jeg viser ikke det jeg tegnet nå, men den etterkommende konsekvensen ble at jeg tegnet MASSE TULL SOM JEG TENKTE JEG KUNNE DELE! Kunne egentlig hatt denne i en Karbonsøl, men siden jeg er på skolen...


Vi har nettopp fått en ny oppgave igjen, denne gangen med tanke på begrepene ANTICIPATION - ACTION - REACTION. Til det var vi nødt til å lage MODEL SHEETS - noe jeg aldri har laget sånn seriøst før, og jeg hatet det først. Mye fordi figuren er KLISTRET til en eller annen TOSKETE STIV positur, og er regelrett KJEDELIG. Men jeg fikk litt sansen for det etter hvert!
Nå som jeg har funnet ut hvordan jeg bruker skanneren på skolen, blir det kanskje mulig å får skannet litt av hvert... om tiden strekker til. Det er denne uka og neste uke, og så begynner "Dave's four weeks of Hell" - som jeg gleder meg til, men forvent ikke at jeg kommer til å lyde fra meg den tiden.

Ellers bærer det til BERGEN med meg denne uka! Til raptusfestivalen, denne gangen for egen maskin! ...øh, egen lommebok, blir en busstur på sånn åtte timer. Skal kidnappe en pegbar og eksperimentere med animering på bussen. Noen andre som har tenkt seg dit? Jeg reiser på Onsdag, tenkte jeg. Jihuu...

11 kommentarer:

 1. Hærregud de animasjonene dine er så flotte -skrik- spesielt den med Lynne som leser bok ugh <3
  Også digger jeg alle trynene du tegner, alle er så utrykksfulle! Men hva er det som skjer med holdninga til Shin og Drakir?! Rett dere opp i ryggen, gutar O<

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahahahaww, takk! Fy flate, snakk om slappe gutter. Johan får banke litt god fysisk holdning inn i dem!

   Slett
 2. Blikke Raptus på meg i år... Har ikke råd (eller tid til de 14 timene på buss) til å være der kun to dager... Du får hilse herr Neil Gibson fra meg og si BÆÆÆÆÆÆÆ eller noe om han er der

  SvarSlett
  Svar
  1. Baaaaw! Synd! Neil var ikke der i år, menmen. Hadde breket om han var der!

   Slett
 3. Å hallo! Det var altfor mange nydelige animasjoner på ein gong! Ikkje minst er det imponerande at du til og med har inkludert fleire steg i prosessen i fleire av animasjonane. Likte spesielt Dorf som "jogger" i 3/4 synsvinkel... Hadde lyst til å skrive walk cycle, men kva blir det kalla på norsk egentlig?

  Det var artige model sheets også. Fine og karakteristiske figurer =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Wuhey, tusen takk! Tror kanskje "gåsyklus" blir det direkte oversatte ordet, men det klinger ikke særlig bra... Jeg liker å kalle det en sykkel, selv om det også er makabert banalt feil...

   Så gøy å se at det faktisk er folk som ser denne bloggen! :'D

   Slett
 4. åherregud! gleder meg som en unge nå til å begynne selv<3
  dødsbra det du har laget forresten..blir superinspirert! liker swagen til Drakir<33

  SvarSlett
  Svar
  1. Hurraa! Jaaa, gled deg! Og hvis du titter i Animator's Survival Kit, ("ASK", hahaha) er du nok godt forberedt! <3 Jeg gleder meg også til du kommer i gang!

   Slett
 5. What? Hallo, jeg er jo her i Bergen :C Når drar du igjen / har du dratt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Whaaaat! Det skulle du sagt før daaaa! Jeg dro hjem tidlig den 15. Trodde du var i danmark, jeg! Tullebukk!

   Slett
  2. Trist historie. :C Det var den eneste dagen jeg var på raptus.
   (Eik reiser til England for å studere videre neste uke, så har vert hjemme i Bergen på ferie ( ._.) )

   Slett